• EFEZE, ST. JOHN KERK EN HUIS HEILIGE MAAGD MARIA

  In deze perfecte tour nemen wij u mee naar de nabijheid van de fort van de Selçuks, waar u de St. John Kerk kunt bewonderen, het Huis van de Maagd Maria en het oude Efeze. In het oude Efeze ziet u anthologicale gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de ongelooflijke Grote Theater van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 toeschouwers.

  Vanaf
  360,00 €
  Details
 • EEN BEZOEK AAN PERGAMON

  Dit is een unieke kans om één van de interessantste steden van de oudheid te bezichtigen: Het oude Pergamon met haar Akelepieion, de Agora, Acropolis en Amphitheater.

  Vanaf
  380,00 €
  Details
 • IZMIR, VANAF DE TIJD VAN HOMERUS TOT HEDEN

  Smyrna is de derde grootste stad en de tweede grootste havenstad van Turkije. Hier treft u bezienswaardigheden aan als de Konak moskee, Alsancak station en de Kemeraltı bazaar.

  Vanaf
  320,00 €
  Details
 • TOUR JOODSE ERFGOED IZMIR

  In deze historische tour zult u kennis opdoen over het joodse erfgoed in Smyrna (Izmir), een mooie, grote stad die door velen de Egeïsche parel van Turkije wordt genoemd. Hier bezoeken we de  Beth Israel Synagoge, de Kemeralti Bazaar en Havra straat, die bekend staat als de joodse of Sefardische buurt.

  Vanaf
  320,00 €
  Details
 • EFEZE VANUIT KUSADASI

  Voor deze adembenemende excursie zullen we u ophalen van de haven van Kusadasi en brengen we u  naar de meest fascinerende oude ruines van steden van de voormalige kleine provincie: Efeze. Deze enorme archeologische bestemming staat vol met interessante bezienswaardigheden, zoals de Artemis of de Hadrian tempel en de Grote theater.

  Vanaf
  320,00 €
  Details
 • EFEZE EN HUIS VAN HEILIGE MARIA

  In deze privé tour zult u kennis opdoen over de verbazingwekkende oude stad Efeze (Ephesus),  de transcendente  archeologische bestemming  en het Huis van de Maagd Maria, een bedevaartsoord. In het oude Efeze kunt u anthologische gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de adembenemende Grote Theather van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 mensen bewonderen.

  Vanaf
  320,00 €
  Details

Informatie

Skip Navigation Links.
viaurbis.com