https://www.viaurbis.com/console/t-image/logo_yeni.png

VIAURBIS

VIAURBIS, een wholesaler in de toeristische wereld, heeft een bewezen jarenlange ervaring. Het is ontstaan met een bijzondere roeping: Het ontwikkelen en op de markt brengen van kwalitatief hoge, exclusieve en originele reizen. Onze privé tours worden samengesteld op basis van de specifieke behoeften van onze gasten. Wij zijn voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om u, als gast, een aanbod te kunnen bieden waarbij u kunt genieten van de ervaringen en emoties. Het is voor ons van belang dat het aanbod, naast u wensen, is gebaseerd op de verleiding voor het exclusieve, het onbekende en tevens de verborgen plekken. Het doel is om onvergetelijke herineringen bij u achter te laten, die worden gesierd in een elegante en onderscheidende ambiance.

Om deze ervaringen over te brengen in al onze bestemmingen, samen met de uitdaging om te voldoen aan de verwachtingen van onze gasten, selecteren wij voor u de beste reisplannen en routes, de meest originele inhoud en de accommodaties die het beste bij uw wensen passen. Met hulp van ons team, betaande uit professionals en deskundigen, streven wij naar voortdurende perfectie en goede smaak. 

We laten u graag kennismaken met Istanbul , Cappadocië , Efeze ... geheel, adembenemend Turkije. U kunt een onvergetelijke Turkse gulet cruise nemen en kennismaken met de prachtige Middellandse Zee en de Egeïsche kust. Ervaar de samensmelting van ongewone plaatsen met lokale en regionale smakelijke culinaire gerechten, een eeuwenoude rijke geschiedenis, de glamour van de natuur en de betoverende klanken van de muziek. Dit allemaal in de betrouwbare handen van VIAURBIS


 

INFORMATION

Skip Navigation Links.
logo-advisor